Sisäilmatapahtuma verkossa

  • ma 4.10.2021 klo 17:3019:30
  • Zoom

Mietityttääkö helsinkiläisten koulujen/päiväkotien sisäilma-asiat? 

Nyt on mahdollisuus saada ajantasaista tietoa sisäilmaongelmien tunnistamisesta ja ratkaisukeinoista sekä osallistua keskusteluun!

Helvary (Helsingin vanhemmat ry) järjestää vanhemmille sekä helsinkiläisille valtuutetuille suunnatun sisäilmatapahtuman maanantaina 4.10.2021 klo 17.30 - 19.30 verkossa Zoomin kautta. 

Tapahtumassa esitellään viimeisimpään tutkimustietoon perustuvia näkemyksiä sisäilmaongelmien tunnistamisesta ja ratkaisukeinoista, esitellään keinoja sisäilmaoireilevan lapsen ja hänen perheensä tukemiseen ja tutustutaan sisäilmasairastuneen lapsen lääketieteelliseen hoitoon ja kuntoutukseen.

17.30 Tervetuliaissanat - Riina Länsikallio, Helvaryn puheenjohtaja

17.35 Vanhempainverkoston esittely - Karoliina Kähö, Helvaryn sisäilmaryhmän jäsen

17.40 Sisäilmaongelma, totta vai tarua? Millainen tieteellinen tutkimusnäyttö on Suomesta ja muista maista? - Tuula Putus, työterveyshuollon ja ympäristölääketieteen professori, TROSSI - hankkeen johtaja

18.10 Ärsyttävä sisäilma: Miten tunnistat oireilun? - Tiina Tuomela, lastentautien erikoislääkäri

18.40 Vanhempien mahdollisuudet vaikuttaa ja etsiä ratkaisuja - Minna Pitkäniemi ja Outi Leveäoja, Ratkaistaan yhdessä! -hanke

19.00 Valtuutettujen puheenvuorot

19.20 Loppusanat - Riina Länsikallio

Tilaisuudessa on mahdollista esittää chatin kautta kysymyksiä Tuula Putukselle, Tiina Tuomelalle, Minna Pitkäniemelle ja Outi Leveäojalle. 

Tervetuloa päivittämään tietosi sisäilma-asioista!

Tapahtumasta jää tallenne Helvaryn verkkosivuille: www.helvary.fi

Tapahtuman zoom-linkki löytyy Helvaryn verkkosivuilta 4.10.2021 www.helvary.fi/uutiset/